Het Akkermanshof, een vakantiehuis ín de koeienstal

Wie zijn vakantie doorbrengt in het Akkermanshof in het Limburgse Bocholt, is in het goede gezelschap van boer Patrick, boerin Caroline, drie energieke boerenkinderen en zo’n 250 koeien.

Wie bij de hond slaapt...

Onze drie kinderen – Julie, Ine en Dries – hebben onze zin voor avontuur, ondernemen en entertainen geërfd. Ze werken met veel plezier mee op onze boerderij en helpen ons om van jouw verblijf op onze vakantieboerderij een onvergetelijke herinnering te maken. Ben je klaar om je beestig te amuseren?

Logeren in de koeienstal

Zicht op zee of op de bergen? Dat is zo cliché! In onze vakantiewoning kijk je vanuit de woonkamer recht in de koeienstal. Onze koeien zijn jouw 250 huisdieren tijdens je verblijf. Uren kijkplezier gegarandeerd. :-)

Boer Patrick, boerin Caroline en drie energieke boerenkinderen

Alle comfort voor onze koeien

De koeien van het Akkermanshof worden verwend. Want alleen zo geven ze ons de lekkerste en gezondste melk. Superzachte ademende matrassen zorgen voor een comfortabel ligcomfort, klimaatregeling door ventilatoren die een briesje nabootsen en gordijnen die open en toe kunnen, een automatische borstel kamt de vacht en het melken gebeurt automatisch. De koe kiest zelf wanneer ze gemolken wil worden en alles wordt gemonitord. Alles voor het welzijn!

Vakantieverblijf met een hart voor de natuur

Op het Akkermanshof houden we rekening met het milieu. We gebruiken zo weinig mogelijk onkruidbestrijdingsmiddelen en vangen regenwater op om onze stallen te reinigen. We verlichten onze stallen, onze woning en ons vakantiehuis met energiezuinige lampen. Bovendien doen we aan warmterecuperatie als we melk afkoelen én ligt het dak van onze koeienstal vol zonnepanelen. Kortom: milieu, natuur, plezier, productie en vrijetijdseconomie gaan bij ons hand in hand!

Customer Testimonails
Customer Testimonails

FarmFun: durf je beestig goed te amuseren!

Naast ons melkveebedrijf en onze vakantiewoning Akkermanshof runnen we op onze terreinen ook FarmFun, een organisatie die teambuildings voor bedrijven en kinderfeestjes organiseert. Tonnen plezier in de frisse boerenbuitenlucht en zalig koe-mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen? Daarvoor moet je bij FarmFun zijn!

Customer Testimonails

Het ideale Limburgse vakantiehuis?
Dat ligt in onze koeienstal!

Loei eens naar ons! Ontdek wanneer er plaats is in de stal